S.E.S. ??

De afkorting S.E.S. staat voor Start Everyday Singing.  Voor mij persoonlijk een streven. Ik geloof namelijk stellig dat een goed begin het halve werk is. Start jij je ochtend vrolijk, dan is je incasseringsvermogen groter gedurende de dag. Natuurlijk stap ook ik wel eens met dat verkeerde been uit bed, of zijn er ontwikkelingen in het leven die even niet zo prettig zijn. Maar toch; wanneer je zoveel mogelijk wilt genieten van het leven, dan kun je maar beter proberen om de dag vrolijk te beginnen.

In mijn bedrijfsactiviteiten het verzorgen van communicatiestrategie, advies en ondersteuning in woord en beeld, geloof ik ook dat het leggen van een goede basis mede het succes bepaald. En daarbij ook een hoop gemak brengt voor de toekomst. Ook hier is een goed begin het halve werk en niet het hele werk. Maar als de basis goed is, is het onderhouden en verder ontwikkelen van het communicatiestrategie een stuk makkelijker. En dat scheelt een hoop energie voor de ondernemer die zich wil focussen op dat waar hij talent voor heeft, op dat waarin hij/zij zijn bedrijf is begonnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.