Vlak voor onze vakantie volgde ik een training Show & tell bij Sabine Wisman. Tijdens deze training leerde ik meer over het maken van getekende infographics. Het werd een dag waarbij we veel tekenden en speelden met korte teksten.

Aan het einde van de dag kregen we nog een eindopdracht mee naar huis. Maak een illugraphic bij een zelfgekozen onderwerp. Mijn onderwerp had ik snel gekozen. In de dagen voor de training had ik net een project afgerond waarbij ik 100 dagen lang elke dag een tekening maakte met aquarelverf en fineliner. (een deel van deze tekeningen is nog terug te vinden op mijn persoonlijke instagrampagina).
Het effect van elke dag tijd maken voor tekenen, deed mij ontzettend goed. Waar de een gaat mediteren om tot rust en inzichten te komen, bleek ik baat te hebben bij tekenen.
Belangrijk was wel, dat ik zonder perfectionisme aan de slag ging. Met andere woorden, het mocht ook spuuglelijk worden.

Al met al waren de 100 dagen een ervaring waar ik erg enthousiast over ben en die ik graag deel. Daarom werkte ik deze uit in een illugraphic. Hieronder het eindresultaat, dat tevens door jou te downloaden is.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een illugraphic over een ander onderwerp? Ik maak ze graag. In dat opzicht kan ik ook zeker iets voor je betekenen.

Om te downloaden klik je op deze link: 3 voordelen van elke dag iets maken – illugraphicgemaakt door Linda L. Koopmans - Buro S.E.S.